Blog

Ce este nociv si nu stii

Cand pe ambalaj scrie toxic stii sigur ca trebuie sa te feresti de asta. Insa, multiple alte alimente, produse. lucruri din jurul tau sunt la fel de toxice si nu stii. Asa cum pare un iaurt inofensiv sau sa continuam mitul cel degresat este mai bun pentru cei care tin dieta sunt multe alte situatii care te vor surprinde si tine de:

  1. Iaurtul sau laptele degresat, ca tot vorbeam de el. Este adesea confundat cu cel cu care nu are grasimi si este mai bun de consum. De fapt ceea ce prea putini stiu este ca acesta nu contine vitaminele  necesare si nici calciul de vreme ce acel strat de grasime s-a inlaturat. Si daca descoperi ca are in compozitia sa si substante artificiale atunci clar nu este cel  mai bun aliment pentru tine.
  2. Iaurtul cu fructe este rareori ceea ce se crede si de cele mai multe ori plin de coloranti insa fara fructe naturale.
  3. Painea neagra este de fapt colorata cu cenusa sau cacao in cel mai bun caz.
  4. Naftalina este poate ca mai  usor de intuit ca emana vapori ce sunt toxici.
  5. Gheata este prea tare pentru a se consuma si mai mult decat atat un soc termic pentru dinti. Se alatura aceleasi liste de alimente care dauneaza dintilor asa cum este si popcornul. In cazul celui din urma se pare ca exista si riscul de infectii intradentare.
  6. Consumul excesiv de apa este si el daunator. Pare greu de crezut ca se intampla asta? De fapt da. Excesul de apa scoate mai repede din organism nu numai toxinele insa si sarurile minerale necesare. Se poate ajunge chiar si la coma sau la deces.
  7. Acidul citric este poate cu un plus de vitamina C insa pentru dinti nu face ceva bun. Ataca smaltul si face ca dintele sa se erodeze din lipsa stratului sau superior si protector.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *