Blog general

Ce doresc visele sa transmita

Se crede ca visele sunt premonitii de fapt si ca dezvaluie ceea ce s-ar putea intampla la un moment dat. Au nevoie insa de putina atentie si de interpretare ca la carte. Sa fie insa adevarat ca  orice vis este un capitol a ceea ce s-ar putea intampla?

Specialistii spun ca de fapt totul tine de subconstient si de tot felul de aspecte care sa ne descrie. Insa intr-un sens pur stiintific astfel ca ar putea fi vorba de:

  1. Visele cu tenta violenta sunt cele care tradeaza o problema neurologica. Asta departe de sensul psihologic al unei posibile traume se crede ca pana si cu 10 ani inainte de a fi diagnosticat cu o boala precum Parkinsonul  un pacient ar putea experimenta lumea viselor violente.
  2. Ai cosmaruri pentru simplul fapt ca nu te odihnesti la ora la care trebuie. Astfel de episoade sunt cele care le experimenteaza cel mai adesea cei care sunt mai activi la orele serii, pasarile de noapte cum le place sa isi spuna.
  3. Visele sunt de fapt episoade ce se leaga de lumea reala cand lipseste insa elementul ce tine de stres. Ori asta inseamna sa te simti bine. Sau cel putin asta spun studiile potrivit carora se inregistreaza un nivel mai rdicat al hormonului starii de bine.

Ceea ce prea putini stiu insa se refera la faptul ca somnul este cel care se poate controla. Insa nu toata lumea detine se pare o forta in acest sens. Pentru ca suntem stapanii propriei minti se pare ajungem sa controlam ceea ce visam si mai cu seama ca acest lucru ne ajuta sa tinem la distanta posibile cosmaruri. Gamerii sunt cei care pot face asta mai bine pentru ca traiesc intr-o lume virtuala, paralela cu cea reala si au abilitati in acest sens.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.