Blog

Ce ai putea cumpara unui corporatist

De fiecare data trebuie sa vii cu o idee noua si sa gasesti acel tip de cadou care sa impresioneze. Asadar, cadourile de sarbatori ce ar putea sa inlocuiasca o prima sa spunem au si ele pretentii. Ai putea cumpara numeroase lucruri doar ca gandind la comun alegi acelasi tip de cadou pentru toti.

Iata cateva idei spectaculoase:

  • Mini-drona cu care sa se poata filma colegii sau pentru distractia de timp liber si in aer liber. Dronele au devenit din ce in ce mai populare in ultimul timp asa ca o astfel de idee va fi pe placul barbatilor.
  • O geanta de laptop. Pentru ca o husa la tableta spre exemplu ar putea fi prea putin geanta de laptop cu tot felul de lucruri, moduri de a o purta poate fi un cadou practic sau chiar si elegant.
  • Manusile care se pot folosi pe ecrane touch. Sunt acele touchscreen gloves care sa permita utilizarea telefonului smart chiar si cand esti infofolit cu manusi pe timp de iarna. Acestea sunt unisex asa ca si femeile vor gasi ceva practic din asta.
  • Ceasul desteptator care nu te lasa sa mai dormi la propriu este iarasi o idee buna. Are o elice care zboara pana cand o prinzi si inchizi ceasul. Sau poate fi cel care arunca la tinta. Vei fi surprins de varietatea de tipuri de astfel de ceasuri. Deci da, o idee ideala.
  • Butoni de camasa. Te vei gandi ca nu sunt atat de utili? Avand in vedere ca butonii sunt necesari pentru tinuta corporatista in general acestia pot avea si memorie incorporata. Cu usb, acesti butoni sunt clar de ales pentru un stil sofisticat.

Pentru cei lipsiti de inspiratie cardurile sunt si ele o idee buna. Oferi un voucher cu care fiecare in parte sa isi achizitioneze ce se doreste.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *