Noutati

Caut filme noi bune

Dragi cititori tin sa va anunt ca sunt un prost organizator. In ultimul timp cu toate ca mai toata ziua sunt acasa, nu am apucat sa vad nici un film bun. Am o groaza de chestii in lista de facut si pe majoritatea treburilor le aman de pe azi pe maine. Intr-o vreme imi gestionam foarte bine programul si imi planificiam atent toata treaba chiar daca eram foarte ocupat si nu trecea saptamana fara sa vad doua, trei filme noi online.

Imi propun de doua saptamani sa descarc un film si mai ales azi m-am apucat sa caut filme noi . Filmele de la Oscar din anul acesta mi se pare extrem de comerciale. Va tot ziceam de Argo (2013) si de faptul ca am ramas de zamagit de faptul ca in ultimii ani nici oscarurile nu mai sunt ce au fost, adica promoveaza pe fata politica dusa de americani. Au trecut vremurile in care vedeam cel putin doua filme demne de retinut pe luna. In ultimul timp, desi caut aproape saptamana de saptamana filme nu gasesc nimic care sa ma atraga, sa ma tina cu sufletul la gura. Asa ca in majoritatea cazurilor, refuz sa vizionez filmul si il sterg dupa 20-30 minute. Sunt eu prea pretentios?

Am impresia ca nu mai apar filme noi online, nici pe portalurile cunoscute care ofera spre vizionare filme traduse. Ce as putea decat sa caut filme vechi, care mi-au scapat din vedere acum ceva timp? Am observat ca industria cinematografia romaneasca scoate tot la 2-3 cate un film bun care e si premiat la festivale din strainate. Vezi filmul Pozitia copilului sau un alt film bun romanesc relativ nou, Ursul.

Probabil ca ma criticati deja pentru ca vorbesc de filme online si nu va indemn sa mergeti la cinematograf. Dar de fiecare data cand o sa ma indemne cineva sa merg la cinematograf o sa le reamintesc ca sunt un tanar student fara prea multi bani. Daca tot vorbeam de filme noi online, un film bun din seria James Bond e Skyfall (2013).

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *