Blog general

Canon EOS 600D

Esti in cautarea unei camere foto de calitate, robuste si de incredere? Esti un amator al fotografiei sau un profesionist care doreste o camera foto cu un grad mai mare de portabilitate? Pretul constituie in acelasi timp un factor demn de luat in calcul atunci cand vine vorba despre o camera foto digitala? Se pare ca esti pe cale sa gasesti solutia perfecta pentru nevoile tale.

Canon EOS 600D este un model de DSLR care pune mare accent pe captarea usoara a imaginilor, fotografiile facute de aparatul Canon 600D fiind in acelasi timp de o calitate incontestabila. Sunt sigur ca toti utilizatorii unei camere foto de o asemenea calitate, indiferent de experienta lor in domeniul fotografiei, vor oferi un feedback pozitiv la adresa acesteia. Odata cu aparitia lui 550D, am crezut ca cei de la Canon nu pot sa mai aduca prea multe imbunatatiri la adresa acestui model, in afara de marirea vizorului si posibilitatea de a oferi utilizatorului diferite moduri de salvare a imaginii. Spre surpriza mea (placuta, de altfel), Canon 600D vine cu mai multe imbunatatiri fata de 550D decat m-as fi asteptat. Pe langa imbunatatirile aduse unei camere de succes deja (deoarece 550D a avut un succes considerabil o lunga perioada de vreme), imbunatatiri pe care le-am anticipat si le-am precizat mai sus, noul model a venit si cu o serie de alte facilitati precum sunt un LCD rabatabil, control wireless al memorie si filtre creative. Este clar ca aceste imbunatatiri fac ca 600D sa fie cu putin peste predecesorul sau, iar daca 550D a fost un succes, este clar ca nici 600D nu s-a lasat mai prejos.

Avand o forma asemanatoare cu toate DSLR-urile cu care ne-a obisnuit firma Canon, noul 600D este foarte confortabil atunci cand este tinut in mana, avand la indemana toate controalele importante ale acestuia. Configuratia butoanelor nu s-a schimbat asa de mult fata de cea de la 550D, pozitia butoanelor fiind relativ similara. Singura diferenta reala, in ceea ce priveste pozitionarea butoanelor, este aceea ca butonul pentru display s-a mutat, inlocuind senzorul care trecea LCD-ul din modul „pornit” in modul „oprit” si invers. Canon 600D dispune si de un senzor CMOS de 18 megapixeli si un procesor de imagine de tipul Digic 4, la fel ca si la 550D. Aparatul dispune de posibilitatea de filmare full HD, cu o rata de 30, 25 sau 24 de cadre pe secunda, aceste moduri de filmare fiind aproape un standard deja. Se poate observa ca 600D imprumuta elemente ale camerelor video produse de Canon.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *