general

Cand timpul este prea pretios pentru lucruri mici- abonamentul pentru soseste

Pentru unii a gandi la lucruri mari face ca ceva marunt sa devina inexistent in viata. Si nu este doar a-ti seta un tel ci nevoia de a echilibra timpul acordat unor activitati poate banale dar necesare. Asa se face ca a cumpara soseste a devenit pentru multi o pierdere de timp. Insa in numele nevoii profesionsitii profita si din asta s-a nascut o idee de afacere.

A plati un abonament pentru ca sosetele sa nu fie o preocupare pentru tine suna putin ciudat si in egala masura amuzant. Insa exista o astfel de practica care iti asigura stocul de sosete fara ca tu sa te stresezi pentru asta, fara ca tu sa ajungi intr-un moment de nevoie. Desi am putea categoriza totul ca fiind un rezultat al dezorganizarii in viata, cu lenea la baza clienti sunt destui.

Pornind de la acest principiu fondatorul afacerii a prins gustul afacerii si a ajuns sa se extinda la categoria de camasi barbatesti si la lenjerie intima. Fac parte din lucrurile necesare zilnic insa timpul nu ajunge pentru o preocupare in acest sens. Cu aproape 90 de dolari incasati anual de la fiecare abonat a ajuns la performanta de a tine evidenta cumparaturilor de sosete a peste 60,000 de persoane, din 74 de tari.

Cu o curiozitate normala de cum functioneaza acest abonament promisiunea in schimbul a 9 perechi de sosete anual se poate sa fie cu oferte personalizate. Daca e sa ne gandim ca pentru o femeie sosetele vin cu o mai larga gama, de la tip la desing, culori. Pentru barbati mai usor, stilul simplu si clasic fiind necesar in marea majoritate a timpului este totusi cu o implicatie in viata personala, in ceea ce priveste gustul fiecarei persoane; sa lasi pe cineva sa aleaga in locul tau ce tip de sosete sa porti devine o practica care invadeaza libertatea de optiune intr-o oarecare masura insa mai presus de acest fapt este clar ca grija pentru lucruri marunte ne face mai lenesi.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *