Blog Noutati Servicii

Cand si cum alegi o tricicleta

La un moment dat o tricicleta pentru copil este fara doar si poate o jucarie asteptata. Asta pentru ca la un moment dat aventura de acest fel devine molipsitoare. Vede stanga, vede dreapta si isi doreste si el la randul lui. Descopera triciclete copii de la Toyz intr-o varietate care sa avantajeze orice parinte si implicit orice copil.

Cu si despre tricicleta

O tricicleta este de dorit si pentru ca influenteaza in ceea ce inseamna dezvoltarea unor aptitudini ale copilului. Acesta invata si descopera cum sa isi tina echilibrul, cum sa se descurce si sa se coordoneze pedaland. Aventura de acest fel este un inceput pentru ambele parti, atat pentru cei mici cat si pentru ca parintii sa se invete cu nevoia de a-l lasa sa descopere lumea.

Cand se alege o tricicleta? Unii fac asta incepand cu varsta de doi ani. Nu este nimic iesit din comun, mai cu seama pentru ca exista numeroase tipuri de tricilete si ai de unde alege. Desigur, la o astfel de varsta tricicleta recomandata este una de dimensiuni specifice si in plus una care se poate manevra de catre parinte. Mergand mai departe de atat, in functie de varsta exista praguri de atins, tricicleta tot mai mari care sa ofere atat distractie cat si confort in timpul pedalatului.

Detalii si accesorii de luat in seama

Cand alegem o tricicleta pentru copil trebuie sa avem in vedere faptul ca anumite detalii fac o mare diferenta. Asadar, verifica prezenta unui maner parental. Acesta ar trebui sa fie rezistent si mai cu seama ajustabil ca si inaltime. Permite astfel unui parinte insotitor sa aiba grija de cel mic in timp ce pedaleaza sau chiar si sa il plimbe, fara efortul copilului.

Rotile au si ele nevoie de rezistenta, in conditiile in care drumurile au denivelari si suprafetele sunt de tot soiul, de la pietris la asfalt. Pentru a va asigura ca o tricicleta se poate folosi tot mai mult timp este necesar ca rotile in primul rand sa fie de cea mai buna calitate.

Masurile de siguranta nu se exclud nici ele pentru ca o centura spre exemplu poate atenua din socul unui moment. Tine cont de asemenea de suport pentru picioare sau poate chiar si o copertina.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *