Blog

Campanie inedita pentru o viata sanatoasa

In ultimul timp auzim din ce in ce mai des despre dieta vegan ce presupune sa consumi orice altceva decat produse de origine animala. Desigur ca pe cat de multi adepti pe atat de mult contestatari caci unii nu isi vad viata fara carne. Insa nu numai cand vine vorba de mancare se pune problema de a gasi alternative pentru alimentele de origine animala ci si cand vine vorba de imbracaminte spre exemplu, de unde si initiativa celor de la PETA sa promoveze intens acest mod de viata.

In numele a ceea ce inseamna PETA si stilul vegan o ultima campanie vine sa intareasca principiile. Asadar un fost culturist ajuns la varsta de 78 de ani a devenit vedeta campaniei. Acesta se pare ca urmeaza calea veganului si a fost pus in lumina reflectoarelor pentru a milita in ambele sensuri, atat pentru o dieta vegan ce este sanatoasa si te ajuta sa iti mentii silueta cat si pentru PETA si a inceta sa folosim animalele pe post de materie prima pentru haine.

Pozand gol, in pozitia „Ganditorului” de Auguste Rodin exista si o implicatie psihologica si expresiva in asta. Gandeste-te la ce inseamna, o invitatie de a aprofunda modul de a gandi, de a relfecta intens asupra acestor aspecte. Si chiar asa se si numeste afisul in cauza, „Gandeste-te la ce mananci!” in interpretarea lui Jim Morris.

Acesta spune ca stilul vegan ajuta  sanatatea pentru ca previne obezitatea, tine la distanta bolile de inima, cancerul, diabetul si infarctul. Si pentru ca o campanie de succes inseamna sa ai toate elementele necesare pentru a impresiona desigur ca pozand in costumul lui Adam Jim Morris isi etaleaza la onoranta varsta de peste 70 de ani un corp de invidiat. Practic nu isi arata varsta daca nu ar fi tradat de anul nasterii.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Nu numai acest stil de viata conteaza ci si cum gandesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *