general

Camasa minune

Cum ar fi sa ai o camasa, cea preferata, disponibila tot timpul? Lipsa de timp sa calci si nu numai transforma de multe ori placerea ta de a purta o anumita camasa intr-o nevoie de a alege altceva. Wool&Prince a creat o astfel de camasa care sa arate impecabil tot timpul. Desigur ca o serie de intrebari te fac sa ai dubii.

Cum poate sa nu fie sifonata chiar si numai dupa o purtare? Fabricata dintr-un material inteligent pana la urma o astfel de camasa va fi intacta indiferent cat de mutl o porti, ca te asezi in masina, ca dansezi, mergi la club. Partea buna este ca indiferent cum o vei spala inca de dupa acest proces nu te vei mai chinui sa scoti cute, sa calci impecabil caci aceasta camasa te scapa de o asa grija insa fara rabat de calitate in ceea ce priveste imaginea ta.

Si ca tot vorbeam de spalare se poate ca ceea ce vei descoperi acum te va surprinde. Camasa celor de la Wool&Prince permite pana la 100 de purtari fara a se necesita spalarea. Cum este posibil? Este vorba de materialul din care este confectionata camasa, un soi de lana care sa nu retina transpiratia ci sa o elimine, sa permita pielii sa respire si astfel mirosurile urate de acest gen sa nu existe. Suna ideal, mai ales pentru cei care sunt comozi, lenesi chiar. Nu trebuie sa speli atat de des, sa calci si totusi sa arati bine. Dar in aceleasi timp un lucru facut cu masura este tot timpul indicat in defavoarea abuzului astfel ca se poate sa devii mult mai lenes decat pana acum.

Mai ramane si partea de pret care desigur nu este unul accesibil, cu valori fluctuante pentru venitul fiecaruia. Insa este cu siguranta o ideea grozava, un proiect care aduce o satisfactie in plus pentru barbati.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *