Stiri Trucuri

Cafeaua de tip afrodisiac

Sunt multe  lucruri pe care nu le stii despre cafea. Dincolo de a fi bautura care te energizeaza si care iti da putere pentru acele momente cand nu ai nici chef insa poate nici energie sa faci ceva poate fi in egala masura si deliciul papilelor gustative. Poti sa prepari o cafea si pentru a fi un bun afrodisiac. Desi nu multi stiu despre asta poate fi un bun remediu pentru starea pe care o ai.

Sa prepari o cafea de asa natura nu este atat de greu. Pentru asta ai nevoie de ingrediente precum:

  1. Cacao. Nu degeaba se spune ca ciocolata se inscrie in lista acelor produse care pot deveni un bun afrodisiac. Stimuleaza secretia de serotonina si este un bun afrodisiac asa ca nici in reteta de cafea nu lipseste.
  2. Mierea. Are un gust aparte si poate aduce un gust deosebit unei cafele. Insa mai mult decat atat studiile arata ca aceasta poate stimula secretia de stestosteron in cazul barbatilor si mai mult decat atat creste si fertiliatea pentru orice categorie de persoane, fie femei sau barbati.
  3. Scortisoara imbunatateste libidoul si creste apetitul…de stare buna. Si credem asata de vreme ce specialistii spun ca este  un bun excitant al sistemului nervos central.
  4. Si laptele de cocos a fost considerat inca din vremurile vechi un afrodisiac cu efecte recunoscute in acest sens.
  5. In toata aceasta reteta nu trebuie sa iti lipseasca maca, o radacinoasa, ce se gaseste la plafaruri sub forma de pudra. Aceasta este cea care stimuleaza fertilitatea prin actionarea la nivelul hormonilor.

Cafeaua indicata pentru aceasta reteta este cea Java pentru ca in combinatie cu aceste ingrediente sa fie cafeaua ce ofera tot potentialul sau in ceea ce priveste partea de afrodisiac. Desi nu se prepara in stil clasic si ai nevoie de mult mai multe ingrediente pentru savoarea sa si pentru efectul sau chiar merita.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *