Animale

Cadoul perfect pentru porumbeii tai vara aceasta – noi accesorii pentru custi

Precum oamenii si porumbeii simt nevoia sa fie rasfatati din cand in cand. Fiind columbofil, este sarcina ta sa le oferi toate cele necesare, iar deseori si cate un moment de rasfat. Sa stii ca porumbeii nu sunt pasari pretentioase, nu cer prea mult, insa nici cu putin nu se multumesc.

Pentru ca vine vara, sezonul perfect pentru concursuri, ce ar fi daca le-ai oferi un cadou pentru rezultatele pe care le vor obtine? Vorbim aici de o inlocuire a accesoriilor pe care le folosesc deja cu alte noi noi, mult mai calitative.

Produsecolumbofile.ro – magazinul online de accesorii pentru porumbei

La capitolul accesorii porumbei, magazinul online produsecolumbofile.ro iese in evidenta. Aici regasesti o multime de accesorii, perfecte spre a fi folosite in special vara. De ce? Ei bine, sa luam ca exemplu adapatorile. Si porumbeii au nevoie de foarte multa apa pe timp de vara, fiind si ei afectati de temperaturile peste limita normalului.

Pe produsecolumbofile.ro regasesti adapatori de diferite capacitati. Amintim aici de adapatorile de 1.5 L, 2 L, 3,5 L, 5 L si chiar 7 L. In functie de cati porumbei ai in crescatoria ta, alege si adapatoarea perfecta. Nu alege una de 7 L daca, de exemplu, detii doar 10 porumbei. Oricum trebuie sa le schimbi apa zilnic, deci vei face risipa avand in vedere ca acestia nu pot consuma 7 L pe zi.

Cat despre hranitoare, tot in cadrul aceluiasi magazin le gasesti. Trebuie si acestea schimbate la o anumita perioada, avand in vedere ca pot capata mirosuri neplacute si se pot deteriora. Temperaturile ridicate din timpul verii pot plusa asupra acestui lucru, asupra degradarii, deci mai bine sa achizitionezi si hranitoare noi.

Si cuibarele noi pot lua locul unui cadou pentru porumbeii tai, un motiv in plus pentru care sa se simta rasfatati. Gasesti pe produsecolumbofile.ro hranitoare din carton, plastic, dat si din ceramica la preturi bune, fara costuri ascunse.

Un rasfat poate fi si hrana, dar si suplimentele alimentare pe care le oferi. Acelasi magazin online iti pune la dispozitie o categorie vasta de suplimente alimentare, vaccinuri, dar si medicamente pentru porumbei. Nu neglija niciodata sanatatea lor – mai bine vaccineaza-i la timp si preocupa-te de tot ce tine de sanatate pentru a evita orice complicatie ulterioara.

Acceseaza magazinul online anterior mentionat si pregateste-le porumbeilor tai surprize pentru rezultatele deosebite pe care le vor obtine in cadrul concursurilor din aceasta vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *