Noutati

Bani din online

E greu dragi prieteni sa faci bani piatra seaca, bani din online. Erau vremuri bune cand din fata unui computer cu ceva cunostiinte prinse mecanic faceai rapid niste banuti cu un portal de filme plin de reclame si de ce sa fim ipocriti au fost vremuri in care se traia bine si din mIrc. Treptat au aparut si legile in tara noastra, asta pe la inceputul anilor 2000…Inca mergea bine, mai ales ca putina lume a auzit de SEO, Web – Developing. Unii erau prea ocupati sa puna scam-uri si sa bage spam de pe unele calculatoare prinse la scan. Of, iarasi vorbim de baietii aia ce stateau pe mIrc.

Au fost chiar s-au imbogatit online, insa au fost si persoane care si-au distrus viata. Multi din banutii castigati in perioada sumbra au investit. Si-au deschis poate o firma de hosting, au mai luat 3-4-5 prieteni pe langa ei si au facut site-uri prin perioada anilor 2008 + cand cererea de webdesigneri era mai mare decat prezenta lor pe piata. Eu de exemplu mi-am incercat norocul cu search engine optimization, pe romaneste optimizare seo. Au iesit la inceput ceva gologani la inceput, de ce sa va mint?

Acum daca stam sa analizam multa lume a intrat in frenezia marketing-ului affiliat, incercand sa scoata bani din online facand cat mai multe vanzari celor de la eMag. Altii au investit in website-uri sperand ca odata sa le poata monetiza cu adsense. Multi au spammat in draci si au facut keyword sniffing, insa o buna perioada a mers. A venit apoi si Google Panda. Multi si-au pus intrebari daca se mai pot face bani din online?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *