Noutati Stiri Trucuri

Avantajul unei lampi de stil modern

Ai crede ca tot ceea ce este modern este si un moft sa fie ceea ce vei urma. De fapt tehnologia moderna face ca totul sa fie mai simplu ca alta data. Spre exemplu gama de lampi cu leduri de la  Greentek  combate sursa ta clasica de lumina. Si asta pentru ca tehnologia led este cea care avantajeaza din toate punctele de vedere.

Avantajul de a folosi o lampa cu led fata de un bec clasic se cunoaste inca de la bun inceput si mai apoi pe termen lung. In primul rand vei observa ca nu este acea lumina intensa care sa te faca sa ai dureri de ochi sau de cap. Nu este acea lumina care emana caldura si implicit nu va fi sursa ta pentru stari de rau. Sa nu uitam ca o lampa de birou cel mai adesea se doreste de fapt a fi folosita cat mai aproape. Poate fi vorba chiar si de acea lumina aproape de fata pentru a observa detaliile, asa cum se intampla se pare in cazul acelor lampi de la saloane.

Ce pare si mai avantajos si demonstreaza clar ca este vorba de tehnologie moderna tine si de modul in care poti economisi prin folosirea unor lampi cu leduri. Acestea vor reduce din consumul de energie cu pana la 90% intr-o comparatie cu lampile incandescente. In orice caz se crede ca se depaseste o cota de 50% ca reducere a consumului de energie cand alegi o astfel de lampa.

Mai mult decat atat, pe termen lung marele avantaj tine de faptul ca durata de viata este una extinsa. Asadar, daca vei compara un clasic bec care poate dura pana la 1200 de ore led-urile sunt net superioare, cu ale sale 5 mii de ore timp pana la care pot dura. Este asadar de la sine inteles ca merita sa faci aceasta investitie, pana la urma nu numai faptul ca economisesti insa pentru complexitatea cazului care se dovedeste si pe termen lung una avantajoasa.

De ce Greentek. Specializat pe segmentul tehnologiei led Greentek s-a impus pe piata ca fiind sursa pentru cei care inteleg ca trebuie sa faca un pas marcant in modul si tipul de folosire a becurilor, lampilor si orice sursa de lumina. Dincolo de a avea tehnologia led de partea sa exista o lista lunga a tipurilor de corpuri de iluminat. Asadar, vei gasi becuri cu led si lampi care tin cont si de design si de modul in care reusesc sa se incadreze intr-un cadru anume.

Viitorul in sursele de lumina nu are cum sa nu implice tot ceea ce tine de led-uri. Sub orice forma ar fi ele acestea sunt rezistente si nu numai, ca o formula complexa pentru nevoile fiecaruia- fara caldura insa suficienta lumina, cu un consum redus insa asta nu inseamna o putere mai mica. Una peste alta, nu este de neglijat faptul ca si partea moderna ce tine de stil, de design-ul lampilor incanta in egala masura. O lampa cu led aduce o aura aparte, insufla un stil deosebit, impresioneaza cu al sau look modern.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *