general

Atractiile lumii in care traim

download (5)Lumea in care traim, s-ar putea de multe ori sa va uimeasca prin constructiile sau prin monumentele naturale de sute sau mii de ani. In acest articol, va voi informa cu privire la cele mai interesante Atractii America de Sud, Casablanca, Strasbourg, Roma si Budapesta.

Daca e sa o luam cu inceputul, vom vorbi mai intai, bineinteles despre atractiile din  America de Sud. De aici, puteti alege o multime de tari pe care sa le vizitati si sa va bucurati de atractiile turistice de acolo. Unele din cele mai importante ar fi: Brazilia, Bolivia, Argentina, Chile, Paraguay, Columbia sau Ecuador. Pentru un concediu, puteti alege oricare tara din aceasta lista.

Am spus ca va voi enumera si cele mai importante atractii din Budapesta si asa voi face. Daca vreti sa faceti ceva special cand ajungeti acolo, trebuie neaparat sa va plimbati cu furnicularul si mocanita. Apoi, puteti vizita Palatul Regal, Cladirea Parlamentului sau zecile de muzee ale acestui oras.

Urmeaza atractii din Casablanca. Dintre cele mai importante, am putea aminti de Moscheea Hassan al II-lea, Lusitania, cartierul evreiesc din Casablanca si Palatul Mohamed al V-lea.

Dintre obiectivele Strasbourg cele mai semnificative si interesante amintim de Catedrala Notre Dame, construita intre 1176 si 1439, Palais de Rohan sau Muzeul Alsacian, unde gasim obiecte din viata de zi cu zi ale poporului alsac.

Ultima destinatie dar nu cea din urma despre care amintim in acest articol, este Roma. Ca obiective Roma, vreau sa amintesc in primul rand de ramasitele vechiului Imperiu Roman. Aici intra Coloseumul-ul, Columna lui Traian sau Via Apia, unul din cele mai cunoscute drumuri din intreaga lume in vremea cand Roma era putere mondiala.

Ar mai fi Fontana di Trevi, una din cele mai faimoase si cunoscute fantani arteziene din intreaga Italie, Vaticanul, un fel de stat super mic dar incarcat de istorie si bineinteles, muzeul Vaticanului care este impresionant prin tot ce reprezinta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *