Blog

Asii amanetului – Pawn Stars

pawn-stars-16bacd51de80a05e

Dupa ce am mai scris un articol in trecut despre Razboiul depozitelor de data asta vorbim de o casa de amanet ale carei achizitii interesante sunt prezentate pe programul History Channel. Vorbim asadar de un show interesant, o adevarata frantura din anteprenoriatul american.

La asii amanetului poti amaneta sau vinde incepand de la antichitati, chestii vechi, uneori chiar ciudate insa „de colectie” pana la electronice. Am vazut un episod anterior in care un tip a mers cu un Segway la amentat. Adica o chestie electronica foarte tare (cautati si voi Segway pe google.com). In Romania din pacate, pentru ca economia e moarta, toate casele de amanet iti iau cu placere aurul, chiar si dintii din gura, insa nu accepta electronice (apropo pentru amanet electronice aici). Cred ca marea majoritate sunt reticenti deoarece pot sa achizitioneze produse furate, care mai apoi confiscate de politie le provoaca o paguba. Apropo de case de amanet, am o cunostiinta care si-a amanetat o mica chestie de aur, in goana dupa bani si mai apoi a castigat la o tombola organizata de aceiasi casa de ament, o masina Dacia Logan proaspat scoasa din fabrica.

Nu doresc nimanui sa ajunga sa isi amaneteze electronicele preferate, insa la nevoie faci si chestia asta. Multa lume are o parere gresita despre casele de amanet (unele chiar vor sa traga si pielea de pe tine) insa ce parere aveti de casele de amanet online, amanet electronice care se promoveaza online? Eu cred ca au un o mentalitate sanatoasa!Si nu uitat…uitati-va la Pawn Stars, pe romaneste zis, Asii Amanetului.

S-ar putea să-ți placă și...