Noutati Servicii

Aplicatii inteligente pentru telefonul tau

aplicatiiAplicatiile pentru telefoane au fost inventate pentru a fi folosite, aplicate pe smartphone-uri si puse la discretia oricui are nevoie de ceva pentru a-si imbunatati stilul de viata. Aceste aplicatii sunt foarte utile si practice si te pot ajuta foarte mult cu tot felul de indatoriri ale tale din zi.

Dragon Dictation

Aceasta aplicatie este grozava pentru elevii care nu vor sa investeasca intr-o tastatura separata si nici nu le place prea mult sa scrie. Dragon incepe sa dicteze singur in timp de vorbesti pe iPad, ceea ce inseamna ca poate lua discursul sau cursul unui profesor si-l transforma intr-o notita numai buna de citit mai apoi.

Software-ul special care duce la recunoasterea vocilor  este foarte eficient, ceea ce face foarte simplu pentru tine sa iti creezi multe notite utile pentru studiile de mai apoi pentru examene si alte teste. Aceasta aplicatie de la Android este numita Dragon Mobile Assistant.

Skype

Skype este una dintre cele mai populare platforme de software de comunicare din toata lumea. Tot ceea ce ai nevoie este o conexiune foarte buna la Internet si poti comunica mai apoi foarte eficient cu oricine iti doresti tu din toata lumea. Aceasta aplicatie iti permite sa trimiti de asemenea mesaje instant pe langa faptul ca iti sprijina conversatiile audio-video cu cine iti doresti tu.

Spotify

Viata de student si de licean nu ar trebui sa tina neaparat doar de munca si de studiat si fara putina distractie. Daca dispui de putin timp liber intre cursuri si ore, ai putea sa-ti scoti castile , sa gasesti un coltisor linistit al salii de clasa sau de curs si sa te relaxezi ascultand putina muzica aleasa de tine.

Muzica este un mare eliberator de stres, de aceea cu ajutorul librariei muzicale imense de pe Spotify vei putea sa aculti exact ceea ce iti place si atunci cand te conectezi la calculator, aceasta aplicatie se sincronizeaza de asemenea cu dispozitivul si iti ofera posibilitatea ascultarii de muzica favorita chiar in offline.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *