pavconsult.ro
Casa si gradina Servicii

Amenajarea gradinii – misiune indeplinita

Cei care se gandesc sa reamenajeze curtea si gradina ori au finalizat constructia casei si vor sa ii ofere un anume aspect pot sa opteze pentru aceeasi solutie aleasa de numerosi proprietari: pavajele. Cele cateva tipuri de pavele ce pot decora exteriorul unei case, prezentate pe http://pavconsult.ro/pavaje-pavele/, sunt mai mult decat edificatoare in ceea ce priveste gama variata de solutii in materie de amenajari de curti, gradini si alei.

Alaturi de partea estetica, folosirea de pavaje pentru alei prezinta si numeroase alte avantaje. Spre deosebire de alte solutii gasite pentru amenajarea aleilor din curtea unei case, pavelele sunt mult mai rezistente, ofera o gama de culori variata si pot fi reorganizate dupa preferintele proprietarului. A folosi pavele pentru o alee care face legatura intre curte si foisor sau locul de joaca pentru copii amenajat in curte inlatura un important neajuns. Acesta se refera la faptul ca aleile betonate, odata deteriorate, trebuie inlocuite in totalitate. Pe de alta parte, folosirea de pavele pentru alei permite inlocuirea bucatilor sparte sau afectate fara a reface intregul design.

Exista numeroase tipuri si sisteme de pavaje, dupa cum poate vedea oricine pe pavconsult.ro. De aici fiecare proprietar poate alege modelul de pavele dorit, culoarea, formele dar si modul in care le organizeaza: in alei serpuite care sa strabata radial curtea si gradina, ori alei drepte, forme simetrice sau asimetrice.

Prin folosirea de pavaje pentru curte si gradina mai sunt inlaturate si alte neajunsuri pe care le prezinta aleile betonate. Aceste neajunsuri se refera la conditiile de temperatura si umiditate. O alee din pavele rezista mult mai bine la cicluri repetate inghet-dezghet, la temperaturi ridicate sau la umiditate crescuta. Betonul, pe de alta parte, este cu mult mai usor afectat de acesti factori externi.

Desi amenajarea curtii si gradinii pare o misiune simpla, un proprietar de casa ce cauta o solutie in aceasta privinta pe pavconsult.ro ramane uimit de gama variata de pavaje si pavele oferita. Modelele, formele, dimensiunile, culorile, sistemele de prindere sunt diferite – exista chiar posibilitatea de a permite firelor de iarba sa strabata printre pavele, pentru un aspect mai natural. Prin urmare, decorarea curtii si gradinii cu alei pavate devine un simplu joc al imaginatiei. Desigur, durabilitatea, calitatea, rezistenta si montajul sunt garantate. In acest fel amenajarea curtii si gradinii devine pur si simplu un obiectiv indeplinit.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *