Business general

Am redus costurile pentru RCA de cand apelez la RCA mai ieftin

Conduc de mai mult de 15 ani si am masina personala de 12 ani. Sigur ca in tot  acest timp am schimbat mai multe masini, acestea fiind unele dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Ceea ce nu stiam inainte sa imi cumpar propria masina este faptul ca aceasta include foarte multe cheltuieli.

Cu alte cuvinte, nu este atat de scumpa o masina pe cat este de greu sa o intretinem. Platim taxe si impozite, iar costul acestora nu este deloc unul insignifiant. Totusi, fiind o necesitate, avem nevoie sa ne folosim de masina.

Ceea ce vreau eu sa spun este ca am reusit sa reduc destul de mult costul RCA-ului de cand apelez la rca mai ieftin. Intotdeauna am platit polita RCA mai mult decat o fac in prezent.

In cazul in care aveti masina trebuie sa stiti 3 lucruri foarte importante. Iata care sunt acestea:

  1. Polita de asigurare RCA este obligatorie din punct de vedere legal;
  2. O polita de asigurare te protejeaza atat pe tine, cat si pe ceilalti participanti la trafic, indiferent daca persoana respectiva are un alt asigurator decat ai tu;
  3. Intotdeauna conducatorii auto vor cauta cele mai bune oferte de pret atunci cand trebuie sa isi faca asigurarea.

Eu am reusit sa economisesc bani de cand am ales un broker de asigurari cu mai mult de 6 ani de experienta, care lucreaza cu mai multe de 14 000 de companii si mai bine de 100 000 de persoane fizice. Aceasta firma mi-a dat certificarea ca este competenta si ca are notorietatea potrivita, astfel incat sa ofere cele mai bune preturi clientilor.

Am cautat mai multe firme care fac asigurari si astfel am inceput sa tot accesez calculatoarele online pentru calcularea politei, un lucru mai mult decat util. Am descoperit cel mai bun loc unde sa imi fac asigurarea masinii.

Ceea ce m-a incurajat sa recomand mai departe rca mai ieftin este faptul ca nu conteaza daca esti tanar, adult sau pensionar, daca nu ai zgariat niciodata masina sau daca ai facut vreun accident, pentru ca ei gasesc cea mai buna si mai avantajoasa metoda de asigurare.

Un alt lucru important care trebuie sa fie specificat este faptul ca anul acesta am beneficiat de o reducere de 20%, iar polita mi-a fost livrata chiar la mine in oras.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *