general

Alege camera foto digitala calitativa si performanta

In lumea intens tehnologizata cerintele utilizatorilor sunt de natura sa usureze munca si cu un accent pe calitate. Pe aceeasi lungime de unda se regasesc si cerintele cand vine vorba de o camera foto digitala. Modelul Canon 5D mark III este cel care indeplineste conditiile si merge dincolo de momentul de surprindere caci fiecare din acele functii menite sa isi demonstreze inaltul standard sunt peste astepatari.

Cu un ecran tactil care sa iti permita usurinta de a seta ceea ce ai nevoie pentru fotografii ideale, cei 22, 3 MP sunt de ajuns in a realiza fotografii clare, impecabile. Iar cand vine vorba de concretul de a face fotografii descoperi ca blitul este unul inclus si poate fi setat automat, ca functia red eye reduction este cea care aduce cu sine posibilitatea de a retusa acolo unde ochii sunt o problema de efect. Insa mai spectaculos de atat este posibilitatea de pana la 6 fotografii continue. Rapid, eficient, ceea ce va surprinde in cateva secunde o sumedenie de detalii care sa faca diferenta in partea artistica. Arta fotografica tine si de imaginatie si de simtul estetic insa pana la urma daca aparatul in sine nu te  va ajuta este dificil de a ajunge in punctul in care sa fii satisfacut de rezultat.

In ceea ce priveste tipul de senzor este acela care permite calitatea fotografiilor insa pastrand in acelasi timp si pretul unul rezonabil. Si cu formatul acestuia de tip full frame vei avea posibilitatea de incadra un unghi mai larg. Daca ai fost pana acum in punctul in care sa ai nevoie de o imagine larga si asta a insemnat sa te indepartezi de cadru, sa optezi pentru o restrangere a cadrului vei pune mai mare pret acum pe ceea ce full frame reprezinta.

Tot ceea ce camera foto digitala Canon 5D mark III reprezinta este o multitudine de functii care demonstreaza apartenenta la categoria celor moderne si performante. Este tot ceea ce ai putea sa iti doresti, este ceea ce iti aduce facilul de asemenea de a seta, de a imbunatati experienta fotografierii. Si nu numai caci poti sa si filmezi, ai inclus un senzor de orientare, un GPS si surprizele nu se opresc.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.