Blog general Servicii Stiri

Ajutor pentru parinti si copii

e-istet.ro

Unii stiu din experienta proprie, altii stiu din auzite, insa un lucru este cert: meseria de parinte este una cu norma intreaga. Avem emotii pentru ca atunci cand micutii intra la scoala, au tot felul de evaluari si teste. Parca avem noi, ca parinti, mai multe emotii decat ei. Exista acum insa o varianta foarte buna la meditatii sau indrumare de orice tip: teste matematica e-istet, dar si teste la limba romana care pregatesc copiii pentru evaluarea nationala pana la care nu mai este foarte mult timp.

Sistemul evaluarii la nivel de clasa a II-a si clasa a IV-a introdus in sistemul de educatie romanesc pune o presiune suplimentara atat pe parinti cat si pe copii. Accentul se pare ca nu mai cade acum doar pe memorarea informatiilor, se vizeaza si aplicarea cunostintelor acumulate. Astfel parintii cat si copiii trebuie sa se familiarizeze cu noile tipuri de teste, pentru ca examenul de evaluare nationala sa nu mai reprezinte o grija.

De ce ar alege parintii sau copiii varianta testelor oferita de e-istet? Motivele sunt numeroase. In primul rand experienta oferita este una similara cu cea de la evaluarea propriu-zisa. Se respecta si punctajele acordate, dar si stilul intrebarilor si timpul alocat rezolvarii testelor. Variantele de teste oferite de e-istet sunt diverse – in prezent s-a ajuns pana la pachetul de teste (F).

Prietenoase cu copiii, testele oferite de e-istet sunt apropiate de programa scolara, sunt concepute de profesori autori sau co-autori de manuale scolare si pun de asemenea la dispozitia parintilor rapoarte de performanta ale copiilor, in asa fel incat se poate sti la orice moment pe care cunostinte trebuie insistat pentru ca succesul sa fie unul garantat.

Chiar si pentru copii exista avantaje ale testelor oferite pe e-istet.ro. Oricand micutii vor prefera sa rezolve teste pe tableta, intr-un mod distractiv, decat sa stea cu o culegere in fata si sa rezolve exercitii pe hartie. Fie pe laptop, fie pe tableta – stim cu totii ca de la tineri la varstnici suntem tot mai atrasi de tehnologie – testele pot fi rezolvate foarte usor iar elevii poti chiar sa se laude cu rezultatele obtinute in clasamente si pe retelele de socializare. In toate aceste moduri testele e-istet reprezinta solutia optima, o alternativa mult mai rentabila la clasicele meditatii.

 

S-ar putea să-ți placă și...