Blog general

Ajutor eficient de la vodca

http://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/SHOTURI-DE-FRUMUSETE.jpgProbabil ca nu te-ai gandit pana acum insa vodca poate fi de ajutor. Nu pentru a impresiona pe prieteni, sa servesti pe unii si pe altii sau sa iti versi amarul uitand de realitatea sobra. Vodca este, surprinzator, o varianta de tratament pentru diverse afectiuni. Sau mai bine spus o imbunatatire sau o alta forma de a completa un tratament.

Menita sa faca minuni vodca se poate folosi pentru tratarea picioarelor urat mirositoare. Din cauza glandelor sudoripare, care da exista si in zona picioarelor, picioarele pot capata un miros aparte si mai ales pentru ca stau inchise in fiecare zi timp de mai multe ore nu este de mirare ca ai probleme cu izurile. Insa vodca face minuni in cele din urma cand se continua si se respecta un tratament. Tine de 10 minute de actiune a bauturii in cauza cu apa si cu picioarele ce le relaxezi in aceasta combinatie vodca reuseste sa patrunda adanc in piele si sa inlature mirosul neplacut.

Cand vine vorba de piele, in special de ten, vodca este cea care curata si inlocuieste cu succes astringentul pentru curatare. Nu trebuie sa exagerezi, si asa consumul de alcool se indica sa fie limitat si responsabil, ci numai cateva picaturi cu care tamponezi zona vor fi suficiente pentru a curata pielea si a avea grija de rutina de frumusete.

In egala masura ca un tratament de frumusete pentru par vodca este din nou cea care ajuta. Si din nou se aplica regula de responsabilitate fata de cantitate. Cu alte cuvinte cateva picaturi pe care sa le adaugi in combinatie cu samponul pe care in mod normal il folosesti sunt suficiente pentru ca parul sa se curete in profunzime. Stiai ca se recomanda spalarea, samponarea de doua ori? Asta pentru ca primul strat este cel de praf sau de particule ale produselor cosmetice si mai apoi se curata stratul de grasimi, de uleiuri. Cu vodca insa spalarea este suficienta numai o data de vreme ce actioneaza mai profund.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *