general

Ai nevoie de tutoriale?

Societatea in continua dezvoltare din zilele noastre ne obliga practic sa ne „modelam” in functie de cerintele dinamice cu care intram in contact. Altfel spus, mereu trebuie sa invatam lucruri noi, care sa fie  in conformitate fie cu cerintele si dorintele superiorilor nostri, fie cu necesitatile familiei sau ale noastre, personale. Asadar, ne vom afla mereu intr-un continuu proces de invatare, dirijat mereu pe de o parte de dorinta de cunoastere, iar pe de alta parte de necesitatea ei. O solutie foarte prietenoasa pentru invatarea continua de lucruri noi este, bine inteles, internetul. Tutoriale apartinand unei game variate de domenii par a fi raspunsul. Si asa si este, tutorialele sunt o solutie ieftina, practica si usoara de invatare de lucruri noi.

Dar atunci cand cauti informatia pe internet si mai ales pe diferite site-uri de tutoriale, trebuie sa tii cont de o serie de lucruri. In primul rand, informatia furnizata de aceste site-uri trebuie sa fie utila. Nu iti permiti sa investesti timp si nervi in lucruri care nu iti vor fi niciodata de folos. Asadar, trebuie sa iti alegi cu atentie lista de site-uri de pe care sa asimilezi continutul vizat de catre tine, in cazul in care nu vrei sa dai gres niciodata. In al doilea rand, informatia trebuie sa fie prezentata intr-un format „user friendly”, prietenos pentru utilizator, usor de invatat si asimilat. In ultimul rand, informatia trebuie sa fie completa. Cu siguranta nu iti doresti sa inveti un lucru „pe jumatate”, mai ales in domenii pretentioase cum este domeniul programarii si cel al prelucrarii imaginilor. Deci daca esti interesat de domeniul IT si cauti un loc de unde poti sa inveti lucruri serioase si complexe, banuim ce te-ar putea interesa.

Un site care respecta toate aceste puncte prezentate mai sus si care pune accent pe utilizator este tutoriale7din7.ro . Aici poti gasi tutoriale pentru orice este legat de domeniile programarii si al prelucrarii imaginii. Tutoriale pentru aplicatii precum Adobe After Effects, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Cinema 4D, Sculptris, Adobe Flash, Final Cut Pro, AutoCAD, Blender si 3D StudioMax sunt doar cateva dintre tutorialele de care te poti bucura daca vei alege tutoriale7din7.ro . Informatia este valida, complexa, de o veridicitate incontestabila, lucruri care te vor face sa nu-ti para rau ca ai facut aceasta alegere. Poti deasemenea sa trimiti oricand intrebari la care ti se va raspunde cat mai repede posibil, cu maxima seriozitate. Tinand cont de toate acestea, recomand cu caldura acest site de tutoriale si sper sa te ajute intr-o ulterioara dezvoltare profesionala sau in orice altceva ai nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *