Blog Stiri

Afla daca filtreaza cu tine

Te atinge pe spate si incearca sa te aduca aproape de el, nu doar te inghionteste usor pe spate ca dupa o gluma buna

Nu toate atingerile fizice sunt semne de flirt. Un ghid bun: Te simti ca si cum ai face parte dintr-o scena de flirt din Step Up unde Channing Tatum invata sa danseze, atunci este interesat de tine.

Nu incearca sa faca rost de numarul tau prin viclenii

Hey, vezi ca el are un filmulet super dragut cu o pisica simpatica, pe care trebuie sa ti-l arate mai tarziu. Si de asemenea are acea forografie cu tine si cu grupul si are nevoie de numarul tau ca sa ti-o trimita. De ce nu ti-ar trimite-o chiar in momentul de fata?

Devine cam entuziasmat atunci cand afla ca va plac aceleasi lucruri

El va trata faptul ca tu ai vazut deja de mai multe ori decat el pe ei de la Imagine Dragons in concert ca pe un leac descoperit de cercetatori pentru cancer. Pentru ca ai iubi pe cei de la Imagine Dragons impreuna este visul lui legat de o relatie de cuplu perfecta.

Vorbeste soptit

Baietii de genul nu vorbesc niciodata la intensitatea maxima. Este ceva dovedit stiintific. Poate ca voi doi va veti regasi intr-o bucatarie, in timpul unei petreceri, sprijiniti de o masa si soptindu-va ultimile barfe despre toata lumea care se afla acolo sau veti sta la un bar si vorbind intruna despre nimicuri, dar soptit. Daca incearca sa sparga gheata ca si cum ati fi doar voi doi in toata incaperea, atunci acest tip incearca sa se dea la tine, fiindca ii cam place de tine.

Sta mereu in preajma ta

Nu intr-un mod ciudat; dar pur si simplu nu are chef sa vorbeasca cu nimeni altcineva de la petrecerea la care sunteti. Daca ii sunt oferite semnale de plecare si el inca nu le-a remarcat, fie este interesat de tine, fie va trebui sa te explici in ce fel ai reusit sa practici alchimia.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *