general

Afla daca este importanta sau nu diferenta de varsta intr-un cuplu

In zilele noastre diferenta de varsta nu mai conteaza atat de mult dar este important  bineinteles si cat de mare este diferenta. Se spune ca dragostea nu tine cont de varsta, importante sunt sentimentele.

Multi se gandesc la ce o sa zica lumea daca au un iubit/iubita mai tanara sau mai in varsta. Se las condusi de acesta conceptie si uneori pierd persoane dragi. Dar sunt  cupluri pentru care parerea celor din jur chiar nu conteaza si iubesc in continuare. Un studiu arata ca femeile prefera barbatii mai in varsta decat ele. Putine din femei cred ca o relatie cu un barbat mai tanar poate dura.

Primul  lucru esential intr-o relatie in care diferenta de varsta e mai evidenta este modul de gandire. In general fiecare dintre parteneri au puncte de vedere diferite, fie ca unul a trecut prin mai multe experiente fie ca altul vorbeste doar din povesti. Discutiile pot aparea foarte usor, mai ales daca barbatul este mai in varsta . Fiind foarte matur el contribuie la luarea deciziilor si isi v-a impune opiniile ori de cate ori considera el. In general aceasta problema este evidenta intr-o relatie cu diferenta de varsta doar daca partenerul/partenera este autoritar/a.

Atata timp cat exista comunicare si dragoste intre parteneri varsta e doar un mic impediment. Un barbat mai in varsta va sti mereu sa protejeze o femeie mai tanara, va sti cum sa o cucereasca, cum sa ii vorbeasca  etc. Uneori pot aparea complexe  mai ales persoanelor mai in varsta din cauza schimbarilor fizice. Trebuie sa te gandesti la acest lucru de la inceput si sa iti iubesti partenerul/partenera cu bune si rele. Este foarte important ca fiecare sa stie ce vrea de la celalat, sa luati decizii impreuna si sa comunicati cat mai mult.

Consider ca o relatie poate sa fie frumoasa si sa dureze atata timp cat exista dragoste, intelegere si multa comunicare. Cuplurile de la Hollywood o demonstreaza foarte clar ca droagostea este oarba si nu tine cont de varsta.

Iata doar cateva exemple pentru care varsta nu conteaza:Jaz-y si Beyonce ,relatie lor dureaza de mai bine de 10 ani iar diferenta de varsta intre ei este de 12 ani. Alte cupluri renumite  Harrison Ford si Calista Flockhart,diferenta de varsta 22 ani, Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas diferenta de varsta 25 de ani. Si lista poate continua mult si bine . 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *