general

Afla ce trebuie sa faci cand ai mainile si picioarele reci

Mai ales acum cand cand sezonul rece a inceput cand circulatia este una deficitara apare efectul de maini si picioare reci. De vina este insa nu numai starea ta de sanatate ci pur si simplu faptul ca nu faci ceea ce ar trebui. Spre exemplu eficientizeaza modul in care organismul se manifesta si functioneaza, practica un sport si vei vedea din start imbunatatiri ale circulatiei.

Pentru maini si picioare reci

Cand extremitatile tale sunt mai reci in orice conditii- asta chiar daca nu te expui la frig spre exemplu- ar trebui sa tii cont de sfaturi precum:

  1. Plimbari si orice forma de sport. Miscarea de orice fel va ajuta ca organismul tau sa functioneze mai bine. Chiar si cand nu faci un sport greoi simple plimbari iti pun mai bine sangele in miscare si implicit transporta mai bine sange si oxigen catre creier si alte organe. Mersul pe jos face piciorul frumos spune o vorba si este total adevarata.
  2. Masajul este o alta forma eficienta de a face ca circulatia sa fie una imbunatatita. Si ai dublu beneficiu cand vei face chiar tu asta, insemnand sa iti masezi implicit si mainile. Ajuta circulatia, tenesioneaza si per total este ceea ce face ca muschii sa se relaxeze si ei. Ar putea fi un ritual de seara in fiecare zi pentru ca nu ai nimic de pierdut pana la urma.
  3. Alterneaza dusurile reci cu cele calde. Asta va ajuta ca fluxul sanguin sa isi revina si in egala masura aduce o actiune benefica si pentru piele de vreme ce contribuie la elasticitatea ei. Insa nu se indica ca mainile si picioarele sa fi introduse in apa foarte fierbinte cand ele sunt reci. Totul trebuie sa fie treptat pentru ca intentia este aceea de a-ti reveni si nu de a simti doar caldura pe moment.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.