general

Afla ce trebuie sa faci atunci cand esti singura!

destiny-to-be-alone-in-lifePrin natura noastra ca si oameni, ne place foarte mult sa fim mai mereu inconjurati de tot felul de oameni. Ne-am obisnuit de-a lungul vremii sa fim inconjurati de oameni, iar acest lucru ne face sa ne simtim cel mai bine.

Totusi, exista si momente in care suntem singuri asa ca trebuie neaparat sa facem astfel incat sa ne bucuram de aceste perioade. Exista multe femei care dupa ce se despart de persoana iubita incep sa aiba diferite obiceiuri, nu prea sanatoase. Nu stim ce sa facem pentru ca totul sa fie si incep sa se cufunde in tot felul de situatii nepotrivite.

In momentul in care incepeti sa va afundati in tot felul de sentimente care conduc spre depresie, nu este deloc bine. In continuare veti afla care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faceti in momentul in care sunteti singure:

In primul rand, in momentul in care te simti foarte singura nu trebuie sa iti plangi de mila. Probabil ca ai tendinta sa iti plangi de mila considerand ca asa este mai conmod si la indemana. Nu zice nimeni ca nu va trebui sa plangi deloc, mai ales in momentul in care aceste lucruri te ajuta sa te descarci. Este foarte important sa faci astfel incat sa nu te afunzi intr-o stare jalnica si sa incerci sa faci astfel incat sa te consolezi. Viata ta merge oricum mai departe asa ca nu trebuie sa iti plangi de mila pana cand ajungi in pragul depresiei.

Apoi, trebuie sa inveti sa iti placa cu propria persoana. In momentul in care erai implicata intr-o relatie poate ca nu mai cunoteai viata de dincolo de cuplu. Acum este momentul sa inveti sa te simti cat mai bine cu propria persoana. Pune-te pe tine in centurl atentiei, mergi la shopping si fa lucruri pe care nu ti le permiteai sa le faci in timpul relatiei.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *