general

Afla cat de delasator esti si ce cum trebuie sa stabilizati asta!

Chiar daca viata voastra de cuplu a ajuns intr-un stadiu in care credeti ca nu se mai poate intampla nimic, nu este chiar asa. Indiferent de cat timp convietuiti impreuna cateodata este necesari sa lasi de la tine pentru ca totul sa mearga bine. In acest fel puteti avea un trai mai linistit putand sa va bucurati de viata.

Primul lucru important este sa iti tii egoismul in frau. Chiar daca mereu vrei sa arati bine si sa fii eleganta uneori ar fi bine sa mai lasi de la tine. In sensul ca nu este nevoie sa se ajunga la datorii pentru a te rasfata zilnic. Este important sa te gandesti si la alte lucruri si in mod special la partener. Ca sa va fie bine este esential sa te gandesti la amandoi. Incearca sa reduci aceste cheltuieli atat cat se poate. Bunastarea familiei conteaza mai mult decat programarea ta la coafor.

Renunta sa fii tu cea care are mereu ultimul cuvant. Daca este o relatia frumoasa si stii ca el are dreptate in unele situatii abtine-te. Indiferent cat de rabdator e partenerul tau trebuie sa te gandesti ca poate ceda oricand. Si nu cred ca iti doresti acest lucru. Lasa-l si pe el sa ia unele decizii, nu fi doar tu mereu in frunte, conteaza si ce doreste el.

Este important sa ai grija si de dorintele lui. De exemplu daca el doreste sa mergeti intr-un loc special si tu aveai programata o intalnire cu prietena ta cea mai buna, indicat ar fi sa ii faci pe plac. Prin felul acesta ii demonstrezi ca el este cel mai important pentru tine si ca relatia voastra este mai presus de orice.

Incearca sa nu iei hotarari de una singura. Indiferent despre ce este vorba intreaba-l si pe el daca este de acord. La urma urmei sunteti un cuplu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *