general

Acces doar cu plata pentru Youtube

Popularul site „Youtube” care pana acum a fost cu acces nelimitat in ceea ce priveste accesarea clipurilor, continutului video si audio pe diferite teme va fi taxabil de acum inainte. Este o masura care va aduce profit desigur dar in acelasi timp care va face ca multi dintre utilizatori sa renunte la folosirea acestuia de acum inainte. Totul partial caci nu se schimba planul de activitate 100%.

Insa nu tot continutul care a fost disponibil si pana acum va fi taxat pentru a-l urmari. Exista doar o serie de canale in acest sens pentru care se va percepe o taxa. Si daca este sa ne raportam la taxa care se zvoneste este oricum una mai mica decat ale altor site-uri de gen pentru ca Youtube va fi in colaborare cu distribuitorii de continut, nu direct cu producatorii. Care va fi taxa? Pentru acele gen de canale care vor fi incluse in lista de plata se va percepe un abonament care fiecare din ele va fi de aproximativ 3 dolari.

Intentia asa cum au anuntat oficial cei de la Youtube este sa aduca si finantare dar si continut de calitate. Este logic ca plata sa reflecte ceva calitativ altfel interesul nu ar exista, clientii nu ar fi. O mutare in planul de strategie care nu ar fi fost posibila fara baze reale ale efectelor benefice. Popularitatea site-ului este cea care sta la baza convingerii ca indiferent de masura luata vor exista doritori, vor fi la fel de multi utilizatori. Internetul face bani si iata ca inca o data se dovedeste acest fapt. Tu ai plati un abonament pentru Youtube?

Inca cu nimic sigur in ceea ce priveste partea concreta de canale care vor intra in baza de date cu abonament necesar eontru a putea fi vizionate stim doar ca o parte din colaboratori sunt Howcast, World Wrestling Entertainment dar si The Onion.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *