general

A doua sansa

Un accident tragic s-a produs in ultima zi de joi din luna iunie…o dacia 1310 rula cu 80 de km la ora intr-o curba periculoasa si, din cauza, vitezei neadaptate…masina s-a rasturnat. In ea era un cuplu care urma sa se casatoreasca la inceputul lunii august a anului curent…din pacate acest fericit eveniment nu va mai avea loc…trist si tragic simultan. 

Ceea ce pare a fi mai ingrozitor in toata povestea aceasta e faptul ca, tanarul a declarat ca nu el se afla la volan, ci iubita sa, care in urma accidentului a decedat. A fost necesara o noapte petrecuta la sediul politiei pentru a recunoaste adevarul…ca el se afla la volan….Puteti afirma ca asemenea evenimente sunt ceva obisnuit…ca numarul accidentelor tragice din domeniul rutier nu mai surprind decat pentru o perioada de cateva zile, pana ce stirea va fi detronata de o alta ceva mai cumplita. Si spun cumplita, deoarece la noi stirile cu tenta negativa au mai mult succes. Aveti dreptate, dar ceea ce m-a ingrozit pe mine nu e faptul ca tanara a murit, da e trist, dar asa cum nu stim cand venim pe lume, nu stim nici cand plecam. M-a uimit intr-un sens negativ ca persoana cu care urma sa isi petreaca viata a decis sa o invinovateasca…Poate era in stare de soc in acel moment, garantat in mintea sa lucrurile erau logice, numai ca a omis ceva, un amanunt…ca de acum inainte va trebui sa traiasca cu o constiinta incarcata. Ca oricat de mult va cauta linistea, din pacate sansele ca sa o gaseasca sunt relativ mici.

In ciuda, acestui eveniment intortocheat, el a primit o a doua sansa…o sansa de a deveni mai bun…de a-si recunoaste greselile si de a-si asuma responsabilitatea. Sa speram ca o sa profite de ea…

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.